SPIGA 3

Under de senaste åren har vi träffat och besökt många av våra gamla bekanta. Vänner till oss som driver, enligt vår åsikt, de bästa skrädderierna i Italien. Varför undrar ni? De huvudsakliga anledningen är att vi letat efter de bästa möjliga hantverkarna för att kunna producera vad vi tycker är de mest prisvärda, italienska konfektionen på marknaden idag.

Eftr många försök hittade vi tillslut en liten fabrik i centrala Italien som nu producerar vår egen linje av handgjorda och välsydda kostymer och kavajer. VI är övertygade om att vi erbjuder de bästa produkterna för det bästa priset med allt ifrån okonstruerade linnekavajer till helfodrade business-kostymer och vi är säkra på att du kommer att hitta någonting som passar dig.

Till skillnad från många andra aktörer som producerar sina egna märken så har vi inte bara satt vårt eget märke på en färdig produkt och höjt priset. Istället har vi under många år arbetat med några av de bästa skräddarna i Italien för att ta fram nya modeller som prodcuderas exklusivt för SPIGA 3.