Lardini

Många företag förlorar sin själ och individualitet när de växer, men så är inte fallet med Lardini. Trots att de sysselsätter över 250 sömmerskor i sin fabrik, är de fortfarande ett familjeföretag. Varumärket grundades 1978, då den 18-årige Luigi Lardini, och hans syskon Andrea och Lorena, började producera förstklassiga kostymer, sportklänningar och ytterkläder för några av Italiens ledande märken.

Trots att Lardini började producera för andra har företaget under Luigi Lardinis kreativa ledning blivit känt för att skapa inspirerande kläder som använder sig av innovativa tyger och mönster, alltid skapade genom avancerat hantverk. Alla jackor och kostymer har Lardinis signaturblomma, som har blivit en ikon inom herrkläderindustrin.

Vår relation med Lardini började i början av 1980-talet, då Jonas introducerades till familjen Lardini medan han besökte en gammal vän som inte bor långt ifrån Filottrano. På Spiga 3 hittar du ett urval sportkläder och kostymer i spännande tyger, alltid anpassade till säsongen.